Kuva-alueiden siivous

Ilmoitukset muutoksista ja tapahtumista. Lue tämä osio aina, kun täällä on uusia viestejä!

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Uninu
Viestit: 1809
Liittynyt: 07 Marraskuu 2006
Paikkakunta: Tampere

Kuva-alueiden siivous

Viesti Kirjoittaja Uninu »

Ylläpito on päätynyt suorittamaan kuva-alueiden siivouksen Photobucketin muutettua kuvien jakamisen maksulliseksi. Tämä koskee sekä Hartsigalleriaa että Hartseinkodin galleriaa.
Siivous suoritetaan automaattisesti kuvaketjuissa ja kuvatarinoissa.

Tämän lisäksi ylläpito siirtää myös seuraavat ketjut varastoon mikäli niissä on toimimattomia kuvia:
- Käsityöt
- Customointi
- Taide

Käyttäjät voivat myös reporttaa omia kuvaketjuja jotka tahtovat poistettavan. Syyksi poistoon voivat olla toimimattomat tai myös photobucketin leimaamat kuvat. Huutomerkin sisältävä raporttinappi löytyy ketjun yläosasta. Kirjoitathan selvän syyn poistoon!

Mikäli käyttäjä haluaa palauttaa kuvaketjunsa yllämainituista osioista, voi hän kysellä sitä ylläpidolta. Muilla kuva-alueilla ketjut menevät suoraan poistoon, eikä palauttaminen ole mahdollista.


-ylläpito
Viimeksi muokannut Yenna, To 22 Marras 2018 15:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Yenna
Viestit: 1955
Liittynyt: 01 Kesäkuu 2005
Paikkakunta: Jyväskylä
Palaute: viewtopic.php?f=21&t=3618
Viesti:

Re: Kuva-alueiden siivous

Viesti Kirjoittaja Yenna »

Uusi ylläpito on käynyt foorumia nyt läpi sekä tutkinut sen teknistä toimintaa ja tullut siihen tulokseen, että foorumilla on yksinkertaisesti liikaa sisältöä. Liian suuri foorumi on raskas pyörittää ja se vie paljon resursseja. Tästä johtuen olemme päättäneet, että foorumin sisältöä on pakko siivota rankalla kädellä ja toimimattomat kuvaketjut menevät suoraan poistoon sen sijaan, että ne siirrettäisiin muualle. Vain aiemmassa viestissä mainituista osioista siirtyy ketjuja säilöön, josta ne voidaan palauttaa. Nekin tullaan poistamaan myöhemmin, mikäli omistaja ei niitä halua palauttaa. Ilmoittelemme myöhemmin aikatauluista, niin että käyttäjillä on runsaasti aikaa reagoida. Gallerioita lukuunottamatta suurinosa muista alueista on jo siivottu vanhoista, tarpeettomista ketjuista.

Pyytäisimme kuitenkin käyttäjiltä apua gallerioiden siivoukseen. Siivoamme osiot automaattisesti, mutta emme välttämättä käy niitä useaan kertaan läpi, joten jos poistatte itse vanhoja kuvia kuvapalvelustanne, käykää merkkaamassa vastaavat ketjut täällä galleriassa, että nekin poistetaan. Olemme nimittäin saattaneet jo käydä kyseisen ketjun läpi ja jättää sen paikoilleen koska kuvat toimivat siivoushetkellä.

Myös jos haluatte, että ketjut joissa kuvat toimivat (ovat vaikka photobucketin leimaamia) poistetaan, niin merkkaaminen on oikea tapa poistaa ne. Ketjun editoiminen ei auta, sillä ylläpito ei välttämättä huomaa ketjua.
Sääntöjen kohta 5.6 Viestien muokkaus on edelleen voimassa ja muissa tapauksissa viestien tyhjennyksiä ei edelleenkään sallita.

Kiitos yhteistyöstä ^^
-Ylläpito

Vastaa Viestiin