Sivu 1/1

Hartsilasten ylläpito vastaa vain foorumista

Lähetetty: Pe 09 Marras 2012 01:35
Kirjoittaja Iaikaa
Huom!

Yhä useampiin internetyhteisöihin (Facebook, IRC-galleria jne.) on alkanut tupsahdella Hartsilapset-nimellä varustettuja yhteisöjä. Verkostoituminen on mukavaa ja täysin sallittua, mutta ylläpito haluaisi kuitenkin muistuttaa, että Hartsilasten moderaattorit ovat vastuussa ainoastaan hartsilapset.fi-osoitteen (portaali ja foorumi) ja Hartsilasten discord kanavan tapahtumien valvomisesta. Nämä kaksi ovat ainoita virallisia Hartsilapset-yhteisöjä

Haluamme varmistaa, ettei kenelläkään ole syntynyt sellaista käsitystä, että Hartsilasten ylläpito on kaikkien ulkopuolisten sivustojen yhteisöiden takana. Näinollen esimerkiksi kaupankäynti muiden yhteisöiden kautta tapahtuu täysin käyttäjän omalla vastuulla, ja Hartsilapset-foorumin ylläpito ei ole velvollinen foorumin ulkopuolella nousseisiin ongelmiin puuttumaan.

Muissa yhteisöissä toimitaan näiden yhteisöiden omien sääntöjen puitteissa.

Re: Hartsilasten ylläpito vastaa vain foorumista

Lähetetty: Su 17 Maalis 2013 08:41
Kirjoittaja Adamantine
Hei kaikki, nostellaanpa välillä tätä!
Nyt kuin esimerkiksi facebookissa tapahtuva kaupanteko on lisääntynyt haluamme muistuttaa, että ylläpito ei pysty puuttumaan tämän foorumin ulkopuolella tehtyyn kaupantekoon eikä näistä myöskään tulisi antaa palautetta foorumin puolella.
Olkaa siis valppaana, ja jos jokin tämän keskustelupalstan ulkopuolella houkuttaa niin käykää ensin kurkkimassa löytyisikö kyseinen asia myös foorumin kaupankäynti-osiosta.

Suosittelemme kaikkia myyjiä myös pääsääntöisesti käyttävän kaupankäynti-osiota, ja vaikka mainostaa sitä sitten muualla :) - näin vältymme yhä useammilta väärinymmärryksiltä ja -käytöksiltä.

Kiitos ja mahtavaa kevään alkua! :kakku:
Adamantine ja Hartsilapsien ylläpito

Re: Hartsilasten ylläpito vastaa vain foorumista

Lähetetty: Su 23 Helmi 2014 19:38
Kirjoittaja Kaede
Hartsilapsilla on nykyään myös twitter-tili joka kuuluu virallisiin kanaviin ja on moderaattorien ylläpitämä :).

Kaede/ylläpito