Hartsilapsien ylläpitäjät

Foorumin säännöt ja ohjeet. Lue ensin!

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
HL-tiimi
Viestit: 93
Liittynyt: 01 Kesäkuu 2019

Hartsilapsien ylläpitäjät

Viesti Kirjoittaja HL-tiimi »

Moderointiryhmiä on tällä hetkellä kaksi.

Moderaattorit
Moderaattorien tehtäviä ovat viestien siirtäminen ja poistaminen, allekirjoituksen koon ja siisteyden valvominen, viestien siisteyden ja selkeyden valvominen, ilmoitukset häiriköistä tai muusta huomiota vaativasta asiasta admineille ja ketjujen asiassa pysyvyyden valvominen.

Moderaattoreina toimivat: (juuri tällä hetkellä ei ketään)

Adminit
Adminien tehtävinä ovat foorumilla tekniset muutokset, käyttäjien bannaaminen, muutokset ja tilien poisto ja valvoa foorumin toimintaa ja päättää viime kädessä hankalista kysymyksistä. Adminit huolehtivat yleensä ottaen siitä, että foorumi toimii kokonaisuutena. Adminit valvovat myös foorumin siisteyttä ja selkeyttä ja tekevät yleensäkin myös samoja asioita kuin moderaattorit.
Admineja ovat: Miwa


Foorumilla aiemmin toimineet Noretus, Cissa, Lae, Kihaku, Deen, Korone, erli, woodoo, Xaya, Dreamyraven, Elina, Lunaticz, tiian, Iaikaa, Minnake, jesmo, Adamantine, Kaede, Shara, Uninu, Tiazara ja Mizya lopettivat moderointihommat eivätkä ole enää osana ylläpitotiimiä. Älkää siis ottako heihin enää yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää tai ongelmia.

Ongelmatilanteissa tai kysyäksenne foorumiin liittyviä asioita, voitte ottaa yhteyttä keneen tahansa ylläpidon jäseneen paitsi teknikkoon. Kaikki ylläpidon jäsenet ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa, ja pyrimme ratkomaan isommat ongelmat ja kysymykset porukalla. Eli jos otat yhteyttä yhteen moderaattoriin, otat yhteyttä meihin kaikkiin.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin siihen tarkoitetussa osiossa: Postia Moderaattoreille, tai lähettää sähköpostia: (aiemmat viralliset sähköpostit on toistaiseksi pois käytöstä). Myös Discordin kautta voi ottaa yksityisviestillä yhteyttä.

Jos sinulla on ongelmia foorumille kirjautumisessa, rekisteröitymisessä tai muita teknisiä ongelmia, ota yhteyttä adminiin (Miwa) tai teknikkoon (Yenna), sillä he osaavat hoitaa teknisen puolen ja näin saat apua ongelmaasi mahdollisimman nopeasti.

Moderaattorit tekevät kaikki suuret ja yleensä pienetkin foorumia koskevat päätökset yhdessä. Eli jos foorumilla on tapahtunut muutoksia, ne eivät ole tapahtuneet vain yhden moderaattorin päähänpistosta vaan päätöstä on ollut tekemässä useampi henkilö.


Teknikko
Teknikko vastaa foorumin ylläpidon teknisestä puolesta. Teknikko ei osallistu foorumin valvontaan eikä päätöksentekoon, mutta voi halutessaan toimia neuvonantajana moderaattoreille ja admineille.
Teknikkoon ei siis tule ottaa yhteyttä muissa kuin teknisissä asioissa.
Teknikkoja ovat: Yenna
Viimeksi muokannut Miwa, Ke 14 Joulu 2022 12:54. Yhteensä muokattu 15 kertaa.